Hozzávalók:
• 350 g cukkini
• 200 g paprika
• 250 g padlizsán
• 200 g paradicsom
• 2 gerezd fokhagyma
• 4-4 szál rozmaring és kakukkfű
• 4 evőkanál olíva olaj
• 2 evőkanál Kühne saláta ecet
• só és bors
• 100 ml Kühne joghurt öntet
• alufólia
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, majd kisebb darabokra összevágjuk egy tálba. A fokhagymát megpucoljuk, majd a fűszernövényekkel együtt felaprítjuk. Ezeket aztán hozzáadjuk a felaprított zöldségekhez, hozzáadjuk a Kühne saláta ecetet, majd sóval, borssal ízesítjük. Ezután egy-egy adag zöldséget csomagoljunk alufóliába és grillezzük körülbelül 15 percen keresztül. Végezetül tálaljuk Kühne joghurt öntettel. Kiváló választás grill húsokhoz.