ZoldsegtalHozzávalók:


•    350 g cukkini
•    200 g paprika
•    250 g padlizsán
•    200 g paradicsom
•    2 gerezd fokhagyma
•    4-4 szál rozmaring és kakukkfű


•    4 evőkanál olíva olaj
•    2 evőkanál Kühne saláta ecet
•    só és bors
•    100 ml Kühne joghurt öntet
•    alufólia

Joghurtos ontet 250mlsalata ecet 750mlElkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, majd kisebb darabokra összevágjuk egy tálba. A fokhagymát megpucoljuk, majd a fűszernövényekkel együtt felaprítjuk. Ezeket aztán hozzáadjuk a felaprított zöldségekhez, hozzáadjuk a Kühne saláta ecetet, majd sóval, borssal ízesítjük. Ezután egy-egy adag zöldséget csomagoljunk alufóliába és grillezzük körülbelül 15 percen keresztül. Végezetül tálaljuk Kühne joghurt öntettel. Kiváló választás grill húsokhoz.


Iroda

1139 Budapest Váci út 85

+36-1-353-1952
office@huntradekft.hu

Facebook

követés

Hungarian/English