Hozzávalók a csirkéhez:
• 2 evőkanál Kühne teljes kiőrlésű mustár
• 4 csirkemell
• 3 hagyma
• 1 tojássárgája
• 1 evőkanál liszt
• 30 ml olíva olaj
• egy csipetnyi petrezselyem
• só, bors, cukor
A salátához:
• kedvenc Kühne önteted
• 250 g vegyes saláta
• egy tál kerti zsálya
Elkészítés:
A csirkemellet ízesítsük sóval, borssal. A bundához keverjük össze a mustárt, a tojássárgáját és a lisztet. A hagymát és a petrezselymet aprítsuk fel, majd a hagymát és a petrezselyem felét adjuk hozzá a mustáros alaphoz és kenjük rá a csirkemellre. Melegítsük fel az olíva olajat egy mélyebb serpenyőben, majd tegyük bele a mustáros szósszal megkent csirkemelleket, majd körülbelül 15 percre tegyük be az előmelegített sütőbe 200°C-on. Mossuk meg a salátát, ízesítsük kedvenc saláta öntetünkkel, majd zsályával a tetején tálaljuk, a csirkemellel.