Sult csirkemellHozzávalók a csirkéhez:
•    2 evőkanál Kühne teljes kiőrlésű mustár
•    4 csirkemell
•    3 hagyma
•    1 tojássárgája
•    1 evőkanál liszt
•    30 ml olíva olaj
•    egy csipetnyi petrezselyem
•    só, bors, cukor

A salátához:
•    kedvenc Kühne önteted
•    250 g vegyes saláta
•    egy tál kerti zsálya

mustarmagos mustar 250mlSalataontet chilli paradicsom 300mlElkészítés:
A csirkemellet ízesítsük sóval, borssal. A bundához keverjük össze a mustárt, a tojássárgáját és a lisztet. A hagymát és a petrezselymet aprítsuk fel, majd a hagymát és a petrezselyem felét adjuk hozzá a mustáros alaphoz és kenjük rá a csirkemellre. Melegítsük fel az olíva olajat egy mélyebb serpenyőben, majd tegyük bele a mustáros szósszal megkent csirkemelleket, majd körülbelül 15 percre tegyük be az előmelegített sütőbe 200°C-on. Mossuk meg a salátát, ízesítsük kedvenc saláta öntetünkkel, majd zsályával a tetején tálaljuk, a csirkemellel.


Iroda

1139 Budapest Váci út 85

+36-1-353-1952
office@huntradekft.hu

Facebook

követés

Hungarian/English