Sult feta sajt lilakaposztavalHozzávalók:
•    2 hagyma
•    1 üveg Kühne lilakáposzta – A hagyományos
•    200 g feta sajt
•    ½ csokor kakukkfű
•    4 evőkanál méz
•    4 evőkanál olaj
•    só, zöldpaprika

Llilakaposzta almaval 680g 720mlElőkészítés:

A hagymát vékonyra felkarikázzuk. A lilakáposztát 4 kisebb edénybe helyezzük, majd rátesszük a hagymakarikákat. A feta sajtot 4 részre vágjuk, majd hozzáadjuk a káposztához. A kakukkfüvet megtisztítjuk, felaprítjuk, mézzel, olajjal, sóval és paprikával keverjük. Végül a mixtúrát ráöntjük a kis edényekben lévő sajtra és káposztára. 10 percig sütjük 200°C-on.

 

Iroda

1139 Budapest Váci út 85

+36-1-353-1952
office@huntradekft.hu

Facebook

követés

Hungarian/English